Takvimli Cetvel

Takvimli Cetvel müşterilerinize sağladığı işlevsellik açısından firmanıza da birçok fayda sağlayabilecek bir promosyon ürünüdür. İnsanlar psikolojik olarak bir şeye ihtiyaç duyar ve ihtiyaçları birinin yardımı ile karşılanırsa sempati duymaya başlar ve bir bağ kurulur. İşte bu sayede müşterileriniz her cetvel ihtiyaçları olduğunda sizin promosyon ürününüzü kullanarak aranızdaki bağı kuvvetlendirirler.

Cetvel sıklık süresi değişmekle birlikte hepimizin zaman zaman ihtiyaç duyduğu bir üründür. Kaç kere cetvele ihtiyaç duyduğunuz ama bulamadığınızı bir düşünün. İşte tam da bu noktada müşterilerinizin ve potansiyel müşterilerinizin bu ihtiyacına karşılık vermeniz marka imajınıza fazlasıyla katkı sağlayacaktır.

Cetvel üzerinde bulunan takvim ise ürünün işlevselliğini fazlasıyla arttırıyor. Özellikle ofiste ve evde çalışma masanızın üzerinde olmasını isteyeceğiniz bir promosyon ürünü olduğunu söyleyebiliriz. Bu da şu anlama geliyor; markanız uzun süreler müşteri veya potansiyel müşterilerinizin evinde/ofisinde çalışma masaları üzerinde sizin reklamınızı yapacak

© 2017 GEBZE OFSET MATBAA - PROMOSYON - ETİKET