Logo Tasarımı

Logo kurumsal yapının en göz önünde olan parçası, firmanızın sembolüdür. Sizi temsil eder.. Logo tasarımı amatör ellere bırakılamayacak kadar önemli bir iştir.

Logo tasarımınız için profesyonel, bilinçli ve kaliteli bir ekipten destek almak istiyorsanız Gebze merkez de hizmet veren firmamıza, Gebze, Kocaeli, Dilovası, İzmit, Tuzla, Kartal, Pendik, Darıca, Şekerpınar, Hereke, Derince, İstanbul ve daha bir çok bölgeden rahatlıkla ulaşabilir; kaliteli, özgün, profesyonel hizmetin tadını çıkarabilirsiniz.

LOGO TASARIMINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

Logonuz kesinlikle size özgün olmalıdır, piyasada 5$'a yapılan fabrikasyon logoların uzan vadede firmanıza ve markanıza ciddi zararları olaacaktır. En basit örneği ile piyasada yüzlerce benzeri bulunan bir logo sizden çok rakiplerinizin işine yarayabilir.

Logonuz firmanızı ve markanızı temsil eder, bu nedenle titizlikle hazırlanmalıdır.

Logonuzun vektörel hali mutlaka size teslim edilmelidir, vektörel hali bulunmayan logonuzla asla kaliteli ve büyük çıktılar alamazsınız (batları tabela, afiş vb..)


Logonuzun sadece görsel olarak çok güzel olması fazla birşey ifade etmez, sizi, firmanızı, yaptığınız işi yansıtmalı ve akılda kalmalıdır.

© 2017 GEBZE OFSET MATBAA - PROMOSYON - ETİKET