Katalog Tasarımı & Baskısı

Ürün ve hizmetlerinizi hedef kitlenize tanıtmanın firmanızı müşterilerinizle buluşturmanın en çarpıcı yollarından biride kataloglardır. Güçlü bir katalog tasarımının ve kalitli basılmış bir kataloğun sağlayacağı katma değer tahmininizden fazla olacaktır.
Katalog tasarlatırken ve bastırırken sayfa sayısından kağıt kalitesi ve gramajına ürün diziliminden içerik akışına her noktaya ayrı ayrı özen gösterilmeli bu işlemlerin tümü profesyonel eller tarafından yapılmalıdır. Ayrıca katalogda kullanılacak resim ve fotoğraflarda yine aynı özenle seçilmeli mevcut fotoğraf ve resim yoksa mutlaka uzman bir fotoğrafçıdan destek alınmalıdır.
Firmanızın ihtiyaç duyacağı katalog tasarımını fotoğraf çekiminden sayfa dizilimine, tasarımdan baskıya ve hatta isterseniz dağıtımına kadar uzman kadromuzla üstleniyoruz, sizede kazanacağınız yeni müşterilerinizle, ürün ve hizmetlerinizi yeterli biçimde tanıtmış olmanın keyfini çıkararak işlerinize odaklanmak kalıyor.

Seri üretim yapan çoğu matbaa ve basım evinin (copy center, dijital baskı merkezleri, ofsetler vs.)her firma kataloğunun tasarımı için bu denli özgün ve özenli çalışma yapması mümkün olmayabilir, biz özel hizmet veren köklü bir kurumsal kimlik ajansı olarak siz ve markanız için her noktaya ayrı ayrı özen gösteriyoruz ve hedeflerinize en yakın katalog tasarımını meydana çıkarıyor, baskısını yapıyor, eksiksiz teslim ediyoruz.

Katalog tasarımlarınız için profesyonel, bilinçli ve kaliteli bir ekipten destek almak istiyorsanız Gebze merkez de hizmet veren firmamıza, Gebze, Kocaeli, Dilovası, Tuzla, İzmit, Kartal, Pendik, Darıca, Şekerpınar, Hereke, Derince, İstanbul ve daha bir çok bölgeden rahatlıkla ulaşabilir; kaliteli, özgün, profesyonel hizmetin tadını çıkarabilirsiniz.

© 2017 GEBZE OFSET MATBAA - PROMOSYON - ETİKET